إيه هو فريق الـ H.O.T

وإيه هي المهارات إللي ممكن أستفادها من فريق الـ H.O.T❓🤔
H.O.T واختصاره House Of Tourism 🌍🌴
هو أول Student Activity لكُليات السياحة والفنادق في مصر 🤩
وهو بيشتغل على تحسين مهارات الطُلاب والمُشاركين فيه، وتعزيز الـ Soft Skills بشكلٍ عام، مش بس كده‼️
ده بيعلم الطالب إنِّه يكون مُبتكر وعنده روح عمل الفريق، ومُحاكاة لبيئة العمل؛ وكمان بيمرنك على الجو العام للحياة العملية، وتكتسب منه خبرات مهنية وعملية تميزك في شُغلك👨🏻‍💻👩🏻‍💻
وهو فريق مُكون من [ 5 ] لِجان أساسية؛ كُل لجنة بتختص بمجموعة من المهام مُختلفة عن باقي اللِّجان، ولكن في النهاية بيصبُّوا في نفس المصلحة؛ وهُمَّا :-
1️⃣ Media And Marketing Committee (MKT) / 💻
《 لجنة الإعلام والتسويق 》
المُشاركة فيها هتساعدك في فهم مواقع التواصل الاجتماعي "Social Media" أكثر، وإزاي تقدر تستفيد منها بأكبر شكلٍ مُمكن، وإزاي تتعامل معاها بفاعلية أكتر وكذلك مع Marketing Skills هيساعدك في تعزيز مهارات التسويق والتصميم بمُختلف أشكاله؛ منهم:
الـ Photography Skills والـ Videographer Skills.
2️⃣ Human Resources Committee (HR) / 👥
《 لجنة الموارد البشرية 》
المُشاركة فيها هتساعدك في تحسين مهارات Administrative Experience
وتحسين دقة اختياراتك للمهارات المطلوبة وتحديد الأولويات في بيئة العمل بشكلٍ أفضل؛ كما إنِّه بيساعدك في زيادة خبراتك الإدارية والمهارات التحليلية والتنظيمية، وبيمنح فُرصة اختيار أفضل النماذج لتوظيفهم والتدريب والتطوير لمهاراتهم.
3️⃣ Public Relations Committee (PR) / 💫
《 لجنة العلاقات العامَّة 》
المُشاركة فيها هيساعدك في تحسين مهارات الـ Influence بحيث هيكون مطلوب منك دُور مُؤثر وهو تحسين وتوصيل صورة وهدف النشاط بشكلٍ فعَّال، كما إنِّه بيساعدك في تحسين مهارات:
الـ Communication Skills والـ Hospitality Skills وكمان الـ Formal Outing.
4️⃣ Operation Committee (OP) / 🤓
《 لجنة الفعَّاليات والتخطيط 》
المُشاركة فيها هتساعدك في تعزيز مهارات الـ Creativity واستخدام الموارد المُتاحة وتوظيفها في أحسن صورة، كمان هتساعد مهاراتك التفاوضية والاهتمام بالتفاصيل Attention To Details للتأكيد من نجاح الفعَّاليات وتحقيق أفضل الأهداف، والتخطيط والمُتابعة لتقييم الآداء لتحسين الفعَّاليات المُستقبلية، كمان بتساعد مهاراتك للتخطيط الاستراتيجي لتحقيق أهداف ووضع خُطط لتحقيقها بفعالية وكفاءة.
5️⃣ Organization Committee (OC) / 😎
《 لجنة التنظيم 》
المُشاركة فيها هتساعدك على تحسين مهارات الـ Multitasking بشكلٍ سلس وتنظيمها بمنهجية وكمان تحسين مهارات ال Planning Skills كمان بتساعد مهاراتك في Time Management Skills
وغيرها من المهارات المهمة جداً إللي هتساعدك في شغلك وحياتك المهنية والاجتماعية، وإدارة العمليات بشكل مُتوازي بدون التأثير على بعضها البعض وبدون التأثير على الحدث الرئيسي.
وطبعاً المُشاركة في الـH.O.T مش لطلبة كُلية السياحة والفنادق بس، لأ دي المُشاركة لجميع طلبة جامعة ٦ أكتوبر كمان

🛑 العُضوية مُتاحة لجميع طلبة الجامعة ..
للانضمام لأحد لِجان الفريق، اضغط هُنا👇